Legal and privacy

Obiskali ste spletno stran Mazarsa v Sloveniji. Za več informacij o skupini Mazars obiščite www.mazars.com.

Obvestilo o avtorskih pravicah 

Celotna vsebina tega spletnega mesta je © Mazars Group in Mazars v Sloveniji*

Mazars v Sloveniji predstavljajo naslednja podjetja: Mazars d.o.o., Mazars Consulting d.o.o., Mazars IT d.o.o.

Splošni pogoji uporabe

Ta storitev je namenjena izključno osebni uporabi. Prepovedano je kakršno koli razmnoževanje ali predstavljanje, v celoti ali delno, za druge namene v katerem koli mediju. Neupoštevanje te prepovedi pomeni kršitev, za katero je kršitelj lahko civilno in kazensko odgovoren.

Informacije, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso pogodbene in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Značilnosti in razpoložljivost storitev, navedenih v tej spletni storitvi, veljajo za naslednjo državo: Slovenija. Podatkov, dostopnih na spletnem mestu, nikakor ni mogoče obravnavati kot kakršno koli posvetovanje ali nasvet. Mazars v nobenem primeru ne more biti odgovoren za kakršno koli izgubo, povezano s svetovanjem ali uporabo spletnega mesta s strani uporabnika. To Mazarsovo spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb, nad katerimi Mazars nima nadzora. Mazars ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino takšnih spletnih strani. 

Obiskovalci spletnega mesta so obveščeni, da se lahko o njih med uporabo spletnega mesta zbirajo osebni podatki, ki jih vpišejo v obrazce za vnos podatkov, zlasti kadar zahtevajo, da jih kontaktiramo, vložijo pritožbo ali se naročijo na obveščanje. Mazars je upravljavec podatkov za zbiranje in obdelavo teh podatkov.

Z uporabo tega spletnega mesta se uporabniki strinjajo, da jih zavezujejo pogoji storitev YouTuba.
https://www.youtube.com/t/terms

Zaupnost in zasebnost

Do podatkov o strankah, naloženih prek spletnega mesta Mazars - Slovenija, lahko dostopajo le zaposleni v podjetju.

Za informacije o tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke, sledite povezavi "Izjava o varstvu podatkov" v nadaljevanju te strani.

Urednik

Za urednikovanje te spletne strani je odgovoren oddelek marketinga Mazarsa v Sloveniji.

Odgovorna oseba za vsebino te spletne strani je vodilni partner Mazarsa v Sloveniji:

Dejan Šimenc
Mazars
Verovškova ulica 55A
1000 Ljubljana
Slovenija

Third party APIs

Izjava o varovanju osebnih podatkov

V družbi Mazars nam je pomembna tako varnost vaših osebnih podatkov kot tudi naša pravna odgovornost. Ta izjava vsebuje pomembne informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki jih zbiramo prek tega spletnega mesta.

Preberite več