Mazars v Sloveniji

Mazars v Sloveniji je zaupanja vredna, neodvisna in izkušena svetovalna organizacija, ki nudi revizijske in svetovalne storitve, zunanje računovodstvo in obračun plač, davčno svetovanje, finančno svetovanje, svetovanje in storitve trajnostnega razvoja ter storitve dajanja zagotovil in svetovanja na področju IT.

Mazars v Sloveniji zastopajo tri družbe:

  • MAZARS d.o.o. – revizijske storitve
  • MAZARS CONSULTING d.o.o. - davki, obračun plač, računovodske storitve in finančno svetovanje.
  • MAZARS IT d.o.o. – dajanje zagotovil in svetovanje na področju informacijskih tehnologij

Naša rastoča ekipa trenutno zaposluje 50 strokovnjakov, ki si prizadevajo vsakodnevno širiti svoje interdisciplinarno in medsektorsko znanje. Ker se zavedamo hitrih sprememb v razvoju informacijske tehnologije, je naša ekipa predana pridobivanju strokovnega znanja, ki ga potrebuje za podporo našim strankam pri njihovih preoblikovanjih. Redno se udeležujejo izobraževanj na nacionalni in mednarodni ravni, mi pa smo zavezani k spoštovanju najvišjih standardov kakovosti. Naše stranke pokrivajo številne različne sektorje in segajo od malih in srednjih podjetij do velikih državnih in mednarodnih družb.

Mazars v Sloveniji zagotavlja storitve svojim strankam po vsej državi in v tujini, naša osrednja pisarna pa ima sedež v Ljubljani.

O Mazarsu

  • 47.000+

    zaposlenih po vsem svetu
  • 95+

    držav 

Smo mednarodna revizijska, davčna in svetovalna organizacija, ki pomaga svojim strankam graditi in razvijati njihovo poslovanje. Prizadevamo si razumeti naše stranke ter njihovo okolje in temu primerno prilagajamo svoja priporočila ter podporo.

Prisotni smo v skoraj 100 državah in ozemljih, pri čemer sodelujemo kot enotna ekipa, ki presega meje in delovne funkcije. Tako lahko zagotavljamo edinstvene in prilagojene storitve. Svoje kompetence in strokovno znanje postavljamo v okvir globalne perspektive in lokalnega znanja. Na ta način lahko strankam ponudimo širok nabor strokovnih storitev na področju revizije, računovodstva, davkov, finančnega svetovanja, poslovnega svetovanja, trajnostnega razvoja in pravnih storitev*. Našim zaposlenim omogočamo, da lahko strankam pomagajo v najboljši meri izkoristiti poslovne priložnosti, poslovati samozavestno in zagotoviti zaupanje deležnikov ter poslovne javnosti.

Mazars je multikulturno integrirano partnerstvo s skupnimi cilji, vrednotami in standardi storitev po vsem svetu. Ponosni smo na svoje strokovno znanje, izkušnje ter kakovost svojega dela. Imamo ustrezno usposobljeno ekipo in obseg, na podlagi katerega lahko zagotovimo storitve za stranke vseh velikosti in v vseh sektorjih, pri čemer ohranjamo prilagodljiv, oseben in svojevrsten pristop. 

Nalog se lotevamo z integriteto, neodvisnostjo, odgovornostjo in družbeno zavestjo, hkrati pa odgovorno sooblikujemo trajnostno industrijo in pomagamo graditi gospodarske temelje pravičnega in naprednega sveta.

* kjer je to v skladu z veljavno zakonodajo posamezne države.

MAZARS d.o.o.

Revizijske storitve v Sloveniji opravlja MAZARS, družba za revizijo, d.o.o.

Preberite več

MAZARS CONSULTING d.o.o.

MAZARS CONSULTING d.o.o. je specializirano podjetje za računovodske, davčne in finančne storitve ter svetovanje.

Preberite več

MAZARS IT d.o.o.

d9ef474d062a-IT-Assurance-website-SI.jpg
Mazars IT d.o.o. je svetovalna družba, ki nudi storitve dajanja zagotovil in svetovanja na področju informacijskih tehnologij.

Preberite več