Teja Paulin je nova davčna partnerica za Slovenijo

Z veseljem sporočamo imenovanje nove davčne partnerice v Sloveniji, Teje Paulin. Teja se bo v novi vlogi osredotočila na nadaljnji razvoj davčnih storitev v Sloveniji in regiji Adria.

Teja ima več kot 20 let izkušenj na področju računovodstva, kontrolinga, poročanja, financ, davkov, notranje revizije in davčnega svetovanja s področja neposrednih in posrednih davkih. Na svojem prejšnjem delovnem mestu je sodelovala pri različnih projektih zastopanja strank pri davčnih inšpekcijah, davčni optimizaciji in pregledih, davčnem in računovodskem svetovanju ter M&A transakcijah (skrbni pregledi). Poleg delovnih izkušenj pri Big4 njen impresiven življenjepis vključuje tudi vodilne položaje v DUTB, ERGO življenjski zavarovalnici, Interserohu (družba za ravnanje z odpadki), Tobačni Ljubljana, VBS Leasingu in družbi Prvi faktor (faktoring).

Odkar se je pridružila Mazarsu v začetku leta 2020, sta se Teja in njena ekipa odlično izkazali pri opravljanju storitev za številne lokalne in mednarodne stranke iz različnih panog, pri čemer so pokazali vsestranskost in sposobnost graditi močne odnose s strankami, kar dokazujejo povratne informacije strank v naši letni raziskavi Client Listening Program.

Teja je pokazala tudi izjemne vodstvene sposobnosti, medtem ko se je po svojih najboljših močeh trudila negovati in ceniti svojo predano ekipo. Če bi morali dati oznako njenemu delovnemu slogu, bi to morala biti 'Work hard, play hard'.

S Tejino osredotočenostjo na razvoj poslovanja na področju davčnega svetovanja se veselimo krepitve položaja Mazarsa kot konkurenčnega  ponudnika storitev davčnega svetovanja v Sloveniji in celotni Adria regiji.

Teja-Paulin.jpg