M&A

Strokovno svetovanje skozi celoten življenjski cikel posla

Ne glede na to, ali ste prevzemnik, prodajalec ali financer v okviru določenega prevzemnega posla, vam Mazars ponuja celovit nabor storitev, s katerimi vas podpira v postopku in vam zagotavlja najboljše možnosti za uspeh.

M&A ima ključno vlogo za podjetja, njihove delničarje in širšo skupino deležnikov: lahko spodbudijo rast, pospešijo preobrazbo in pomagajo ustvariti vrednost.

Naša ekipa strokovnjakov nudi podporo pri iskanju M&A priložnosti, svetovanju na področju podjetniških financ, skrbnih pregledih, vrednotenjih in integraciji po sklenitvi transakcije. Z vpogledi, ki izhajajo iz naših mednarodnih izkušenj in so dopolnjeni z znanjem o panogi ter strokovnim znanjem o posameznih zakonodajah, vam pomagamo v vseh fazah postopka sklenitve transakcije.

Naš pristop

Naša ekipa v središče postavlja vaše ambicije in je osredotočena na maksimiranje vrednosti, ki jo za vas ustvari transakcija. Postopek združitve ali prevzema je lahko zapleten, zahteva veliko virov in je pogosto nenavaden. Naši strokovnjaki za transakcije so tu, da vas podprejo v procesu, vam zagotovijo prilagojene rešitve in strokovne nasvete, ki vam pomagajo osredotočiti se na celotno sliko ter sprejeti ključne odločitve v celotnem procesu.

Naša mednarodna prisotnost, dopolnjena s podjetniškim duhom, je edinstvena kombinacija lokalnega strokovnega znanja in izkušenj z mednarodnim dosegom. Smo v edinstvenem položaju, da lahko za vas oblikujemo mednarodne ekipe in tako zagotovimo, da vaš projekt vodijo osebe z ustreznimi znanji in izkušnjami v panogi.

Brezkompromisno smo osredotočeni na kakovost. Posli so za podjetja in njihove delničarje lahko enkratni dogodki v življenju. To upoštevamo tako, da zagotovimo poglobljeno pozornost najbolj izkušenih članov vaše projektne skupine, s tem pa vrhunsko kakovost na trgu.

Naše storitve

Stopite v stik z nami

Če želite izvedeti več, se obrnite na našo ekipo za finančno svetovanje.