Financiranje

Zagotovite si financiranje, ki ga potrebujete za uresničitev svojih ciljev

Financiranje je dragoceno orodje za vsako ambiciozno podjetje. S financiranjem projektov, prevzemov ali strateškega razvoja lahko pripomore k rasti ali pa preprosto pomaga pri zagotavljanju vsakodnevnega obratnega kapitala.

Vendar je svet financiranja vse bolj zapleten, saj se na trgu vsak dan pojavljajo novi finančni instrumenti. Naši strokovnjaki za financiranje vam lahko ponudijo praktično in prilagojeno svetovanje, ki vam pomaga razumeti, zagotoviti in upravljati finančne rešitve, primerne za vaše podjetje ter vam in vašemu podjetju omogočijo doseganje ciljev.

Naš pristop

Pri Mazarsu razumemo svet financiranja in njegovo pomembno vlogo za podjetja. Ponujamo pristop, ki temelji na sodelovanju, pri katerem angažiramo strokovnjake z različnih strokovnih področij, sektorjev in geografskih območij, da vam zagotovimo ekipo po meri, ki bo zadovoljila vaše svetovalne potrebe.

Naša ekipa bo tesno sodelovala z vami, da bi v celoti razumela vaše zahteve in pristop, hkrati pa bo skrbela za svetovanje, prilagojeno vaši poslovni strategiji in načinu dela. Morda želite vstopiti na borzo, refinancirati dolg, pridobiti sredstva od naložbenih partnerjev, financirati infrastrukturni projekt ali pridobiti vrednotenje za dejavnosti prevzemov in združitev. Ne glede na vaše potrebe vam lahko ponudimo celovito svetovanje in usmeritve za zagotovitev uspešnega izida.

Ponujamo svetovanje v širokem spektru finančnih rešitev za premagovanje številnih izzivov. Te rešitve vključujejo:

Z mednarodno perspektivo in poznavanjem lokalnega trga se osredotočamo na zagotavljanje rešitev, ki podpirajo vašo poslovno strategijo in cilje.

Stopite v stik z nami

Če želite izvedeti več, se obrnite na našo ekipo za finančno svetovanje.