Pridružite se nam

Pridružitev Mazarsu pomeni začetek vznemirljive osebnostne in poslovne pustolovščine z možnostjo hitrega razvoja vašega potenciala.

RAZVOJ TALENTA – KLJUČ NAŠEGA RAZVOJA IN RASTI

Delo v Mazarsu je življenjska izkušnja s poudarkom na pridobivanju strokovnega znanja. Mazars skozi svojo celotno zgodovino spodbuja močan podjetniški duh in doseganje trajnostne rasti. Smo mednarodno priznana organizacija, ki izvaja storitve na področju revizije in svetovanja. Vsi zaposleni stremimo k poslovni odličnosti. Vrednote, kot so integriteta, neodvisnost in spoštovanje so vodilo našega delovanja. V ospredje naše politike zaposlovanja smo postavili izobraževanje in spodbujanje kariernega razvoja.

IZOBRAŽEVANJE - SREDIŠČE VAŠE KARIERNE POTI PRI MAZARSU

Mazars je rastoča, vitka in inovativna organizacija. Kot ponudnik storitev delamo v intelektualno zahtevnem okolju: naša dodana vrednost pa prihaja predvsem iz kakovosti naših ekip in njihove zmožnosti, da skupaj ustvarimo prilagojene in inovativne pristope in rešitve za vsako od naših strank.

Tehnično in strokovno usposabljanje, mednarodni seminarji, izmenjava znanja in orodja prek izmenjave najboljših praks - razvoj vaših veščin je na področju človeških virov ena od naših ključnih obveznosti. Ker sta nam avtonomnost in odgovornost nadvse pomembni, vam nudimo priložnost, da uresničite svoje ambicije z opravljanjem odgovornih nalog in delom v mednarodnem okolju.

ZAVEDANJE POMENA SODELOVANJA IN RAZNOLIKOSTI KULTUR

Naše mednarodno partnerstvo je zasnovano na sodelovanju in kulturni raznolikosti, medtem ko v središče delovanja postavljamo človeški kapital. Nenehno razvijamo nove ponudbe, namenjene posameznim trgom in sektorjem. Uvajamo uporabo globalne metodologije in krepimo obstoječe sinergije med državami in dejavnostmi. Rast Mazarsa temelji na spodbujanju raznolikosti ljudi in kultur, zato smo si kot prednostno nalogo zadali zgodnje odkrivanje talentov in razvoj njihovega potenciala.

Naš mednarodni pristop k upravljanju talentov nas je spodbudil, da smo ustvarili programe usposabljanja, osredotočene na razvoj strokovnih, managerskih in vodstvenih sposobnosti. Ti programi so dostopni vsem zaposlenim preko Mazars univerze in našega Executive MBA programa. Dinamičnost in odprtost, hitra in trajnostna rast ter mednarodne ambicije, ki jih poganja raznolikost talentov, tvorijo DNK Mazarsovega modela izobraževanja, ki je danes prisoten v skoraj 70 državah.

Ali delite naše vrednote, naš podjetniški duh in želite sodelovati pri Mazarsovi rasti? Pridružite se nam in hitro razvijte svoj potencial v izzivov polnem mednarodnem okolju.