Vpogledi

Ponosni smo na svojo neodvisno perspektivo, ki na drugačen način združuje lokalno in globalno ter poslovno in družbeno sfero.

Omogočamo vam vpogled v prihodnost našega poklica in njegovo vlogo pri oblikovanju pravičnega in naprednega sveta. V svojih publikacijah izpostavljamo in delimo svoje poglede na glavne spremembe, ki bodo vplivale na življenje in poslovne modele naših strank, ter na megatrende, ki bodo preoblikovali naš svet.

Newsletters

Check out below the latest legislative news from a local and regional perspective

Preberite več

Uporabna orodja in rešitve

Mazarsova mednarodna davčna ekipa ustvarja široko paleto inovativnih in uporabniku prilagojenih orodij ter rešitev, ki so v pomoč našim strankam z različnih poročij.

Preberite več

Mazars C-suite barometer

website-visual.jpg
Mazars vsako leto opravi raziskavo, namenjeno razumevanju prednostnih nalog in vprašanj, ki so v središču poslovanja naših strank. Naš C-suite barometer zbira in analizira mnenja direktorjev z vsega sveta in nam omogoča dragocen vpogled v njihove prednostne naloge, trende in spremembe, za katere pričakujejo, da bodo imele pomemben vpliv na njihovo podjetje, poleg tega pa se osredotoča tudi na izzive in priložnosti, s katerimi se soočajo, ter na njihove napovedi za leto, ki je pred nami.

Preberite več

Vpogledi na globalni ravni

Insights 6 1600 per 500.jpg
Ponosni smo na svoj neodvisni pogled, ki na drugačen način usklajuje lokalno in globalno, poslovno in družbeno sfero. Zagotavljamo vpogled v prihodnost naše stroke in njeno vlogo pri oblikovanju pravičnega in uspešnega sveta. V svojih publikacijah poudarjamo in delimo svoje poglede na pomembne spremembe, ki bodo vplivale na življenje in poslovne modele naših strank, ter na megatrende, ki bodo spreminjali naš svet.

Preberite več