Lov na prakso

Vabimo vas na druženje v Mazars, kjer boste izvedeli, kako izgleda delovni dan davčnega in finančnega svetovalca, revizorja in računovodje, preko skupinskega dela pa boste imeli možnost pridobiti plačano prakso v Mazarsu in uspešno začeti svojo kariero!

Prijavi se v novi projekt Lov na prakso in naredi svoj prvi karierni korak – pri Mazarsu!

Link za prijavo: https://www.kariernicenteref.si/lov-na-prakso-z-mazarsom/

Kdaj? Torek, 16. maj, 13.00-17.00

Kje? Mazars, Verovškova 55A, 2. nadstropje

Za koga?

Projekt Lov na prakso je zate, če si študent(ka) podiplomskega študija ekonomske smeri, si želiš prvih delovnih izkušenj in imaš iskreno željo spoznati, kako poteka delo v enem od naših oddelkov: davčnem svetovanju, računovodskih storitvah in obračunu plač, finančnem svetovanju ali v reviziji.

Kako do prakse?

Najprej bomo potrebovali tvojo prijavo preko povezave, kjer oddaš svoje kontaktne podatke. 16. maja boste nato povabljeni v naše poslovne prostore na Verovškovi 55A, kjer boste najprej spoznali naše oddelke in osnovne storitve, kako izgleda tipični delovni dan po posameznih oddelkih, naši sodelavci pa vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja. Nato sledi zabavni del: v skupinah se boste spopadli s posebnim case-study testom in poleg ostalih nagrad poskusili uloviti glavno - prakso pri Mazarsu.

Kakšne so nagrade?

Glavna nagrada je plačana praksa v naši pisarni, ki jo osvojijo vsi člani zmagovalne ekipe. Ostale ekipe bodo dobile drugo priložnost in možnost razgovora z vodstvom, za vse sodelujoče pa bomo pripravili tudi nagradne pakete. Poskrbljeno bo tudi za pijačo in prigrizke.

Pomembni datumi

  • 3. 4. 2023 - otvoritev prijav
  • 12. 5. 2023 - zadnji dan za prijavo (podaljšan rok!)
  • 12. 5. 2023 - sporočimo, ali si sprejet(a) na Lov na prakso
  • 16. 5. 2023 (13-17h) organizacija dogodka Lov na prakso

Ne čakaj s prijavo - število mest je omejeno!

Prijavi se tukaj!