Združenje Praxity

Mazars je član združenja Praxity AISBL, največje svetovne zveze neodvisnih in nepovezanih revizijskih in svetovalnih podjetij. Na podlagi globalne integracije in podpore lahko priporočamo ugledna podjetja v posameznih državah. Naši konktakti s sodelujočimi podjetji znotraj zveze Praxity omogočajo našim strankam strokovno podporo pri meddržavnih dejavnostih iz enega samega vira.

O ZDRUŽENJU PRAXITY

Kjerkoli se nahajate, svetovalci iz družb članic združenja Praxity delijo skupen etos in pogled; omogočiti dinamično rast poslovanja po vsem svetu.

Tako kot Mazars je vsaka družba znotraj združenja uspešna v svojem okolju in visoko rangirana znotraj konkurenčnega mikro-okolja. Posamično in skupno pomagamo mednarodnim strankam pri načrtovanju prihodnosti, sprejemanju velikih poslovnih odločitev ter ohranjanju konkurenčnosti. Članice združenja Praxity so vaše vstopne točke na nove mednarodne trge, zagotavljajoč vpogled v lokalno zakonodajo, davčno jamstvo in svetovalne storitve.

Praxity AISBL je svetovno združenje neodvisnih podjetij. Organizirano je kot mednarodna neprofitna organizacija v skladu z belgijsko zakonodajo, izvršni urad pa ima v Epsomu. Praxity - Global Alliance Limited je neprofitna družba, registrirana v Angliji in Walesu, omejena z jamstvom (LBG) in s sedežem v Angliji. Praxity kot združenje ne opravlja dejavnosti javnega računovodstva, niti ne zagotavlja revizijskih, davčnih, svetovalnih ali drugih strokovnih storitev. Združenje ne predstavlja skupnega podjetja, partnerstva ali mreže med sodelujočimi podjetji. Ker so podjetja zavezništva neodvisna, Praxity ne zagotavlja storitev (ali kakovosti storitev), ki jih ponujajo sodelujoča podjetja.

VEČ INFORMACIJ

Raziščite več o združenju Praxity na www.praxity.com