Mazars na kratko

Podjetje Mazars je mednarodno, integrirano in neodvisno podjetje, specializirano za revizijske, računovodske, davčne, pravne (1) in svetovalne storitve.

Podjetje Mazars se ponaša s 40400 strokovnjaki, ki storitve zagotavljajo strankam po vsem svetu: 24400 strokovnjakov vam je na voljo v 91 državah, ki jih pokriva edinstveno integrirano partnerstvo podjetja Mazars, 16000 strokovnjakov pa ponuja združenje Mazars North America Alliance v ZDA in Kanadi.

(1) Kjer so dovoljene skladno z veljavno nacionalno zakonodajo

NAŠE EDINSTVENO INTEGRIRANO PARTNERSTVO JE PRISOTNO NA VSEH CELINAH:

POVEZANE STRANI

Yearbook 1600 per 700.jpg

Striking the balance: 2018-2019 Annual Report

Looking to 2020, we see a bright future and many exciting prospects, but we know our stakeholders operate in testing times. That is why finding and maintaining the right balance resonates more than ever. With our 2019 Yearbook, we take the opportunity to reaffirm our commitment to accompanying our clients’ development, helping them navigate the complex environments in which they operate and grow in a sustainable way.

MNAA

Mazars North America Alliance

Mazars North America Alliance je sporazum o ustanovitvi združenja, sklenjen med podjetjem Mazars ter petimi vodilnimi podjetji v Združenih državah Amerike in Kanadi.